THURSDAY 23rd March

Pullman Auckland

Seminar Day One

 

 9:10am Session One:
Looking Forward
George Quezada, CSIRO / data61
35 min incl Q & A
 9:45am Session One:
Looking Forward
Neil Horsfield, Beca
25 min incl Q & A
 10:10am Session One:
Looking Forward
David Kennedy, Ngāi Tahu Property
25 min incl Q & A
10:35am MORNING TEA
11:00am Session Two:
Future Technologies
Lit Yin Lam, D-Reality Consultancy
45 min incl Q & A
11.45am Session Two:
Future Technologies
Mark Sawyer, Trimble
45 min incl Q & A
12:30pm LUNCH
1:30pm Session Three:
Off Site Production
Helena Lidelow, Lindbacks
45 min incl Q & A
2:15pm Session Three:
Off Site Production
Lian Aik Ang, BCA Singapore 
45 min incl Q & A
3:00pm AFTERNOON TEA
 3:20pm Session Four:
Productivity Now
David Cremona, Meriton
30 min incl Q & A
3:50pm Session Four:
Productivity Now
David Philp, AECOM
40 min incl Q & A
4:30pm Session Four:
Productivity Now
Matthew Kelly, Mirvac
30 min incl Q & A
5:00pm ENDS

FRIDAY 24th March

Pullman Auckland

Seminar Day Two

 

 9am Session Five:
Procurement
Kristin Brookfield, HIA Australia
30 min incl Q & A
 9:30am Session Five:
Procurement
Mike Weatherall, Simpson Grierson
30 min incl Q & A
10am MORNING TEA
10:30am Session Six:
Skills & Training
Brian Seidler, Master Builders NSW
30 min incl Q & A
11:am Session Six:
Skills & Training
Gary Walker & Nancy McConnell, Hawkins
30 min incl Q & A
11.30am Session Six:
Skills & Training
Ruma Karaitiana, ex BCITO CEO
25 min incl Q & A
12:00pm LUNCH
12:50pm Session Seven:
Sustainability & Design
Lloyd Rubidge, VDMMA
45 min incl Q & A
1:35pm Session Seven:
Sustainability & Design
David Jarratt, AECOM
40 min incl Q & A
2:15pm AFTERNOON TEA
 2:35pm Session Eight:
World Class
Steve Hansen, All Blacks Coach
45 min incl Q & A
3:15pm WRAP UP